Alle blogindlæg

Guide: Hvor ofte skal man skifte sengetøj?

Hvor ofte skal man skifte sengetøj, er et spørgsmål vi får utroligt ofte i vores kundeservice. Vi har derfor valgt at få udarbejdet dette blogindlæg, da det omhandler de mest gængse huskeregler, og hvorfor vask af – ‘normalt’ – sengetøj er så vigtigt. Det er en disciplin, du skal lære at mestre – så læs videre, og til ende, så bliver det en inkorporeret del af dine fremtidige vaskevaner.

Læs indlæg Guide: Hvor ofte skal man skifte sengetøj?

Hvorfor er søvn så vigtigt?

Søvn er faktisk ikke for sjov, men en af de vigtigste faktorer for, at vores kroppe fungerer. Jeg har igennem tonsvis af læsning fra hjerneforskere forsøgt at formidle hvorfor søvn er så vigtigt for os mennesker. Det er nemlig ikke kun korttidshukommelse, som er konsekvenser af for lidt søvn, det er også mere kroniske sygdomme og sygdomsforløb, som det worst-case kan ende med.

Læs indlæg Hvorfor er søvn så vigtigt?

Guide: Sådan bliver du morgenfrisk – 5 tips

At kaste sig ud af sengen hver eneste morgen er formentligt en drøm, vi alle har haft på et eller andet tidspunkt. For hvem vil ikke gerne stå op klokken 5 og kaste sig direkte en tur ned i sit lokale fitnesscenter? Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig. Derfor har jeg skrevet de 5 bedste tips til, hvordan du står op om morgenen, og hvordan du kan opleve helt nye dimensioner af definitionen af at være morgenfrisk.

Læs indlæg Guide: Sådan bliver du morgenfrisk – 5 tips

Fordele ved uldsengetøj af 100% uld

Sengetøj findes efterhånden i alverdens faconer, farver, stilarter, designs og materialer. Jeg vil i dette lille indlæg komme ind på hvorfor uldsengetøj formentligt/forhåbentligt er noget for dig. Vi er pt. den eneste producent og forhandler af uldsengetøj i Danmark, og jeg føler mig derfor forpligtet til måske at gøre dig lidt klogere på fordelene, og kommer rundt omkring de forskellige indvendinger, der i givetfald ville være.

Læs indlæg Fordele ved uldsengetøj af 100% uld

Guide: Sov bedre, sundere og tungere – 10 tips

Vi kender alle vigtigheden af en god nats søvn – ligesom vi alle kender udfordringen med ikke at kunne sove godt om natten. Søvn spiller en stor rolle i vores hverdag, og er noget vi i vores øjne bør tage mere seriøst. Ligesom man kan gå op i mad, fodbold, musik og meget andet, kan man også gå op i sin søvn – spørger du os, bør alle i realiteten at gøre lige netop det

Læs indlæg Guide: Sov bedre, sundere og tungere – 10 tips

Indkøbskurv 0

Hvorfor Rex Sengetøj?

🌙 100% tilfredshedsgaranti - 99-dages gratis returret.
📦 Levering indenfor 1-2 hverdage.
♻️ Bæredygtigt sengetøj,
⭐ 4,8 stjerner på Trustpilot