Nye farver og størrelser på vores bambus sengetøj

" Efter 7 måneders ventetid, en frustreret Mathias, og en situation hvor vores kunder er gået skuffet ud af vores hjemmeside igen, er endelig overstået. Vi kan langt om længe tilbyde vores eksklusive og eftertragtet bambus sengetøj til vores tålmodige og loyale kunder igen. "
Nye farver og størrelser på vores bambus sengetøj - Rex Sengetøj

Beklagelig situation

Rex Sengetøj er under 1 år gammelt, men har på trods af det formået at have haft næsten udsolgt i 6 måneder. Det er en beklagelig situation, og super ærgerligt for både os og vores trofaste og loyale kundegruppe.

Og det ændrer ikke på den ærgrelse, som jeg render rundt med – på trods af, at jeg ikke har kunnet gøre tingene anderledes. Black Friday og julesalget gik over al forventning, og midt i decemberhandlen var jeg nødt til at ændre den nuværende ordre hos vores fabrik, og tredoble antallet af sengesæt som vi havde bestilt.

Det forlængede produktionstiden ganske ubetydeligt, men var et nødvendigt ‘move’ for at kunne blive ved med at tilbyde vores lækre bambus sengetøj.

Corona begyndte at hærge ekstra meget hos vores fabrik, og de var indelukket (tvunget hjemme) i knap 2 måneder. Det forsinkede forsendelsen tilsvarende.

Situationen var kritisk, og jeg begyndte helt panisk at lede efter alternative fragtmetoder, og begyndte at arbejde på at køre forsendelsen hjem med tog.

Det stoppede Rusland, da de valgte at invadere Ukraine. Det betød, at vores varer endte med at være i midten af de store fragthavnes mareridtstilstande.

Jeg vil derfor gerne beklage til dig, som har fået en skuffende oplevelse. Men jeg garanterer dig, at alle alternativer er blevet afprøvet, og at det ikke sker igen. Jeg må ydermere erkende, at jeg hverken kan styre corona eller verdensfreden. Desværre.

Det er derfor også slut med dårlige vibes og skuffede besøgende, det skal ikke ske igen. Vi har derfor valgt at være proaktive, så det ikke bliver aktuelt igen.

Nu skal vi videre + 5 store nyheder

Der er dog ikke kun dårlige nyheder, for jeg kan med stor stolthed præsentere:

Vores ottende, niende og tiende farve: Oliven, Havblå og Lyserød. Tre efterspurgte, stilrene og yderst lækre farver, som tilbyder noget andet end mørke og lyse toner, men et ordentligt kapow til soveværelset.

Vi har nu det samme udvalg af bambus sengetøj i alle danske dynestørrelser.

Vi har fået nye pudesæt til dem, som har en pude på størrelsen: 50×70 cm.

Vi har lanceret kuvertlagner i 2 farver.

Nye størrelser på faconlagner til senge med ekstra længde.

Ny silke sovemaske i sort

Jeg vil afslutningsvis sige tusinde tak for din forståelse, og tak for din tid til at læse dette. Det bliver smadder godt, og vi/jeg glæder mig/os utroligt meget til fremtiden. Jeg vil gøre alt i min magt for, at vi ikke igen mangler sengetøj til dig.

Del indlæg:

Læs også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op i vores nyhedsbrev, og vær den første til eksklusive pre-sales og rabatter.

Indkøbskurv 0

Hvorfor Rex Sengetøj?

🌙 100% tilfredshedsgaranti - 99-dages gratis returret.
📦 Levering indenfor 1-2 hverdage.
♻️ Bæredygtigt sengetøj,
⭐ 4,8 stjerner på Trustpilot