Gå til indhold
Fri fragt ved køb over 599,-
Levering indenfor 1-3 hverdage
99 dages gratis returret
4,8 stjerner på Trustpilot  
4,8 stjerner på Trustpilot  

Historien om Rex Sengetøj

Historien om Rex Sengetøj og en ung mand med Psoriasis, allergi og lidt for mange ideer.

Rex Sengetøj er stiftet af Mathias Rex. Mathias døjede/døjer af/med Psoriasis og støvallergi. Støvallergien udfolder sig under normale omstændigheder – 7, 9, 13 – ‘kun’ i en god omgang nældefeber, som forholdsvist nemt kan stoppes med en allergipille. Og Psoriasisen er små pletter rundt på kroppen hele kroppen. 


Rex Sengetøj bygger på tre problemer, som Mathias selv havde – og tre problem som måtte kunne løses:
Mit eget sengetøj blev hurtigt indtaget at husstøvmider, det rev i mit Psoriasis (der var friktion) og min krop havde svært ved at bibeholde en behagelig temperatur.

Problemerne var identificeret og anerkendt og løsningerne var få og overskuelige

Viser vores usper mht. temperaturregulerende sengetøj
Viser vores usper mht. antibakterielt sengetøj
Viser vores usper mht. friktionsfrit sengetøj

Problemet var imidlertid løst, men var man alene om de her udfordringer? Selvfølgelig ikke. Han var/er hverken den eneste med Psoriasis, svedige nætter eller med støvallergi. Spørgsmålet var nok mere, hvorvidt problemet var stort nok til, at det gav mening at bevæge sig i denne retning? Der blev arbejdet på at finde den korrekte opskrift, og den rette cocktail af exceptionel komfort og funktioner i et sæt sengetøj.

Historien om Rex Sengetøj begyndte rigtigt 43 prototyper senere

6 prototyper bambus sengetøj og 37 prototyper uldsengetøj senere stod vi med det perfekte produkt som kunne imødekomme vores høje krav. Fokus på bæredygtighed, god dyrevelfærd, høj komfort og brugbare funktionaliteter og egenskaber er de vigtigste ting for os, og vi ville score top-point over hele baduljen – hvis det var en dartkamp. Faktum er blot, at al vores produktion er god ved miljøet, alle får har det godt, og så de fantastiske egenskaber kombineret med silkeblød bambus og kradsefri merinould.