Gå til indhold
Fri fragt ved køb over 599,-
Levering indenfor 1-3 hverdage
99 dages gratis returret
4,8 stjerner på Trustpilot  
4,8 stjerner på Trustpilot  

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hos os har vi følgende betalingsmuligheder: Visa, Visa/Dankort, Mastercard, Mastercard Debit, Mobilepay og Viabill.

Ja, det er det i hvert fald. Du finder vores gavekort her.

Skal jeg vaske mit sengetøj før brug?

Du skal altid vaske dit sengetøj før brug. Vask dit sengetøj af bambus og uld skånsomt og følg altid vores vaskeinstruktioner.

For at være dækket af garantien, er det vigtigt, at du vasker dit sengetøj korrekt. Vi har lavet en komplet vaskeguide med vaskeinstruktioner til både uld- og bambus sengetøj

Vi oplever i perioder, at vores ordrebekræftelser desværre kan ende i spam. Modtager du ikke en ordrebekræftelse indenfor 1 time efter ordreafgivelse, skal du kontakte os på kontakt@rexsengetoj.com. Så har vi mulighed for at tjekke, om alt er, som det skal være. 

Levering

 Leveringstiden for din ordre er 1-2 hverdage såfremt din vare er på lager og klar til afsendelse. Har du lavet en forudbestilling varierer denne leveringstid naturligvis – du vil i dette tilfælde få en leveringsuge på, hvornår vi forventer, at du har dit produkt.

Ja, vi sender altid med track & trace.

Ja vi sender til Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, England & Holland.

Der kan nogle gange opstå nogle komplikationer med mailen fra GLS. Har du ikke modtaget dit track & trace nummer umiddelbart efter vi har hævet pengene, skal du kontakte vores kundeservice på kontakt@rexsengetoj.com – så finder de det manuelt til dig.

Hvis din pakke er beskadiget, skal du straks kontakte os på kontakt@rexsengetoj.com. Vi har som afsender, ansvaret for pakken indtil den er leveret hos dig. Du skal blot pakke pakken ned og sende den retur til os. Så krediterer vi din ordre eller sender et ny sæt sengetøj til dig.

REKLAMATIONER &
RETURNERINGER

Man må ‘prøve’ sit sengetøj på samme vilkår, som hvis du så produktet i en butik. Du må dog ikke tage varen i brug.

I tilfælde af, at du har taget produktet i brug, kan du forvente, at du kun får refunderet en del eller intet af det betalte beløb – dette vurderes af Rex Sengetøj ApS.

Det kan du ja. Vi har 99-dages returret på alle køb, der er foretaget på vores webshop.

Ønsker du at bytte din ordre, fortryde eller noget helt tredje – er dette selvfølgelig noget, der skal tages hånd om. Vi anbefaler altid at skrive til os inden, så vi ved, hvad vi skal gøre når vi modtager dit sengetøj retur. Dette giver dig den hurtigste ekspeditionstid.

Du har en udvidet returret på 99 dage.