Bambus sengetøj

At sove sundt, tungt og blødt lyder som en ret god kombi, ikk’? Hos Rex Sengetøj finder du nok Danmarks lækreste udvalg af eksklusivt og lækkert bambus sengetøj.

Alt vores bambus sengetøj er nøje udvalgt med fokus på kvaliteten. Når du køber et sæt bambus sengetøj hos Rex Sengetøj, er du garanteret bløde, temperaturreguleret og antibakterielle nætter. Vi advarer dig dog på forhånd. Så snart du har sovet med bambus sengetøj en gang, sover du nok ikke med andet igen.

Hvad er bambus sengetøj, og hvorfor vælge det?

Bambus sengetøj er blødt som silke, og blandt toppen af poppen af tekstiler ift. egenskaber. Bambus giver de ideelle vilkår for at opnå den perfekte søvn. Bambus sengetøj er både temperaturregulerende og antibakterielt. Det betyder for dig, at du slipper for både husstøvmider og ubehagelige temperaturskift under dynen. Det har altid været vigtigt, og nu måske vigtigere end nogensinde, at man kan lægge sig ned, slå hjernen fra og slappe helt af. Alle har  brug for et sted, hvor vi engang imellem kan glemme alle hverdagens strabadser. Bambus sengetøj hjælper dig med at glemme både tid og sted, så du kan få ro og velbehag, når du har brug for det.

En god nats søvn er en af de vigtigste faktorer for, at vores hverdag hænger sammen. En god søvn øger dit energiniveau, og sørger for, at du slipper af med affaldsstofferne i din hjerne – hvilket faktisk forebygger alzheimers. Når du alligevel bruger cirka 30% af hele dit liv på at sove, så hvorfor ikke have de bedste forudsætninger for den perfekte søvn? Alle søvnproblemer løses naturligvis ikke med bambus sengetøj. Det forværer dog ikke situationen at være kræsen med dit sengetøj.

Bambus sengetøj forkæler dine sanser – en sund og nem måde at vedligeholde din bløde hud på.

Sved forårsager fedtet hud, og fedt forårsager uren hud. Bambus sengetøj er – som vi nævnte tidligere – et pragteksemplar på det ’perfekte’ sengesæt. Bambus er et hårdt tekstil, som er temperaturregulerende allerede fra naturens side. Det er altså ideelt, hvis du enten sveder meget når du sover, eller hvis du har en tendens til at fryse om natten. Den temperaturregulerende egenskab betyder for dig, at du ikke skal bøvle med et fedtet pudebetræk, og de tilhørende komplikationer som dette kan medføre.

Tager man så udgangspunkt i, at bambus sengetøj også er antibakterielt. Det betyder for dig, at det – næsten – er umuligt for husstøvmider at bosætte sig i dit nye sengesæt. Dette er en stor fordel for dig, som enten døjer med allergi, sensitiv hud eller dig som ikke agter at gå på kompromis med vilkårene for et sundt helbred. Bambus sengetøj sikrer dig overordnet set et sundt sengemiljø. Bambus sengetøj transporterer fugt 3-4 gange hurtigere end et almindeligt sæt sengetøj af bomuld. Du sikrer dig blot, at din krop har det både sundt og godt og så vedligeholder du din sunde og bløde hud – og hvem kan ikke lide at have en silkeblød hud tilsvarende en barnenumse?

Det vil vi i hvert fald gerne selv. Bambus sengetøj er blødt som silke – og vi mener faktisk BLØDT som silke. Det tunge stof som bambus omdannes til, er sammenligneligt med fornemmelsen, når du rører ved stof af silke, bare 100% åndbart. Bambus sengetøj er altså overordnet set for dig, som ønsker den silkebløde fornemmelse, men samtidig ikke vil gå på kompromis med helbredet.

Bæredygtigt og certificeret bambus sengetøj.

Bambus er en af de råvare der kategoriseres som værende bæredygtig og er den hurtigst voksende træsort i verden. Alt bambus sengetøj fra Rex Sengetøj stammer fra Moso bambus – en bambus type som vokser i den nordlige del af Kina og Japan. Denne type bambus er ikke, ligesom den bambus vi kender i Danmark. Moso bambus kan blive helt op til 30 meter høj med en diameter på cirka 25 centimeter. Umiddelbart forbinder de fleste en 30 meter høj græsart med en storartet skovrydning, hvilket heldigvis ikke er tilfældet. Mosu bambussen kan vokse op til 1 meter om dagen, uden brug af hverken kunstgødning eller pesticider – det er altså en græsart, der bliver fuldvoksen utroligt hurtigt.

Efter nedhugningen af de 20-30 meter høje bambusstokke skal trækvasen omdannes til stof. Bambus sengetøj er ekstremt blødt, på trods af at bambussen er hård fra naturens side. Bambus nedbrydes af en non-toxic organisk opløsningsmiddel. Der er to forskellige måder at nedbryde bambus på, og det kan ikke gøres økologisk, endnu. Men overordnet set bygger nedbrydningen i et lukket kredsløb, på den sundest mulige måde for at skåne miljøet.

Det vigtigste når man handler sengetøj, og i særdeleshed bambus sengetøj er OEKO-TEX® standard 100 certifikatet. Dette betyder, at det er testet for 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer – og at der selvfølgelig ikke er fundet nogle af disse 300 stoffer i stoffet. Alt bambus sengetøj du finder fra Rex Sengetøj er certificeret med OEKO-TEX® standard 100.

Det er nemt at vedligeholde

Sengetøj af 100% bambus er ikke ligesom almindeligt sengetøj. Det er nemlig meget nemmere at vedligeholde for forbrugeren. Grundet den anti-statiske egenskab som bambus er ejermand af, vil en ryste tur ofte være lige så godt som en vask. De anti-statiske egenskaber gør, at husstøvmider har utroligt svært ved at trænge sig ind i fibrene i tekstilet, og de vil i stedet lægge sig på overfladen og ligge her indtil de bliver rystet væk.

Det er ydermere utroligt nemt, når det så alligevel skal vaskes – selvom du ikke behøves vaske det så ofte. Det skal blot have en tur på maks 30° på dit silkeprogram. Efterbehandlingen efter vasken kan klares med en tur ‘ud i det fri’ til en god omgang lufttørring.

Lynhurtig levering og 99-dages returret.

Når du købet et sæt bambus sengetøj på rexsengetoj.com, er det en selvfølge, at du skal have dit nye sengetøj af bambus hurtigt. Vi sender med GLS, som normalt formår at levere pakkerne på 1 hverdag. Det vil altså sige, at der normalt er 1-3 hverdages levering på din pakke.

I tilfælde af at sengetøjet ikke lever op til forventede, er du naturligvis omfattet af vores 99-dages udvidet returret. Du er altså altid sikret, at det ikke bliver en stresset affære at købe et sæt sengetøj. Dog garanterer vi en behagelig købsoplevelse i dit eget tempo.

Har du nogle spørgsmål til vores sengetøj, leveringstiden eller noget helt tredje vedrørende Rex Sengetøj. Så skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. +45 2249 6969 eller på kontakt@rexsengetoj.com.

Læs mere